Ide kerül majd az új bemutatkozó szöveg…


Szeretettel köszöntelek az új vaktororsolya.hu oldalon.
Teljes megújulásban, újrakódolásban folytatom az utam. Örömmel veszem, ha velem tartasz…
Két gyermek édesanyjaként, jogász és közgazdászként, úgy alakult az életem, hogy író lettem. Hiszem, ha megtaláljuk lelkünk valós szándékát, akkor minden cselekvésünk a köré kezd csoportosulni. Így történhetett, hogy 10 év távlatában felfedeztem, mindig is közösségeket szerveztem, építettem, mindig is képzésekkel, emberekfejlesztésével foglalkoztam.
Ahogy megtaláltam magamban magamat, varázslatos módon újjászületett a világom.
Író vagyok, jelenleg a Kristályfény Misszió 7 részes könyvsorozaton dolgozom.
Emellett meditációs hanganyagokkal segítem a szív-tudatosság ébredésének folyamatait. Mind a könyveket, mind a meditációkat, erről az oldalról, a webáruházból meg tudod rendelni.
ReCoder vagyok, a “ReCode Your Life” közösség tagja, alapítója, újjító, úttörő, indigó… Szívemben van a régi, ám bennem van az új is, híd vagyok a régi és az új között. Átalakítok és transzformálok. Ahogy sok más indigó-energiás társam is. A szeretet-kommunikációban hiszek, a szeretet-hálóban hiszek. ReCoderként hálózatépítéssel, közösség építéssel foglalkozom. A hálózatban az üzleti orientáltság mellett egy képzési rendszert építünk fel, mely gyakorlati eszközöket és megoldó kulcsokat ad az emberek kezébe, hogy ők képessé válhassanak teljes és harmonikus életet élni.
Nos, ez vagyok én, író, hálózatépítő, jövőépítő…
Különböző rendezvényeket szervezek: meditációkat, képzéseket, konferenciákat, kurzusokat, szemináriumokat, ahol jellemünkben és képességeinkben fejlődhetünk. Az aktuális eseményekről szintén tájékozódhatsz az oldalon.
Halak alkonya, vízöntő hajnala: új korszakba léptünk át, melyben a vízöntő kori - St Geirman - energiák a bőségre, a technológiára, az újításra, és leginkább a fenntarthatóságra, mint önfenntratásra helyezik a hangsúlyt. A szív-tudatosság tisztább, letisztultabb életminőségbe vezet át bennünket…

Kellemes időtöltést és szeretettel teli fejlődést kívánok az oldalamon!

dr. Vaktor Orsolya - Kristályfény33

ÉLETEM FŐBB ÁLLOMÁSAI

Gyermekkorom képekben

Take a look at my certificates

ÉS AHOGY VÁLTOZOM AZ ÉVEK SORÁN...

Take a look at my certificates